Søk

Credits Blue kredittkort

Credits Blue er et kort som gir deg akkurat det du trenger i et kredittkort. Her får du lav rente og ingen gebyrer eller avgifter.

 

Søk nå

Credits Blue kort oppsummert

 

En av de største fordelene med Credits Blue er at kortet er gebyrfritt verden over. Vi har ingen skjulte gebyrer og du betaler heller ingen årsavgift. 

  • Helt gebyrfritt - uansett hvor du er i verden  

  • Fleksibel betaling

  • Ingen årsavgift 

  • Kontaktløs betaling - betal inntil kr. 600,- uten å taste pinkode 

  • Få inntil 43 dagers utsatt rentefri betaling 

  • Alltid personlig kundeservice 

 

Søk nå

Moderne, enkelt og gebyrfritt.

Et kredittkort for deg som ønsker fleksibilitet i hverdagen. Uten å måtte betale for mye for det på grunn av fordyrende fordeler du ikke trenger.

Betal enkelt verden over 

Benytt ditt kredittkort til betaling verden over. Vi krever ingen gebyrer og skulle det skje noe er din personlige risiko mye mindre med et kredittkort.

     

Alltid full oversikt

På MinSide får du full oversikt over ditt kredittkort. Her kan du se totalt forbruk, transaksjoner og administrere ditt kredittkort. Du trenger aldri bekymre deg for å glemme pinkoden igjen. På MinSide henter du den enkelt når du trenger det.

Logg inn på MinSide her

                          

Betalingsforsikring

Inkluder betalingsforsikring i ditt Credits kredittkort og unngå vanskelige betalingssituasjoner dersom du skulle bli sykemeldt eller ufør.

Tips og råd

Søk nå og få ditt Credits Blue kredittkort

Credits Blue kredittkort er for deg som ønsker mer fleksibilitet i hverdagen. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

Søk nå

Har du flere spørsmål?

Det betyr at det ikke koster deg noe ekstra å ha kortet eller betale varer og tjenester. Dersom du tar ut penger i minibank legger vi ikke til gebyrer, og det er heller ingen årsavgift på kortet.

Det vil si at du får låne beløpet du benytter uten at det påløper renter inntil 43 dager. Hvor lang rentefri periode du får avhenger av når i fakturaperioden du kjøper varen. Renteperioden beregnes sånn: Dagen i fakturaperioden du benytter beløpet + antall dager frem til fakturaforfall. Forfallet er fast den 12 hver mnd.

Å sende inn en søknad om kredittkort hos oss er helt uforpliktende. Du kan motta ditt tilbud og deretter vurdere om du ønsker kortet.

For å søke om kort må du fylle ut et søknadsskjema for enten Credits Gold eller Credits Blue. Din søknad behandles fortløpende, og du vil få svar innen kort tid. Vanligvis tar det ikke lenger enn 15 min før du får svar på din søknad.

Etter din søknad er innvilget og du har signert for kortet med din BankID vil du motta kortet mellom 5-10 virkedager.

Nei dessverre. Du kan bare ha ett kredittkort fra Credits.

Hver sak er individuell, så det er mange faktorer som spiller inn på hvem som får kredittkort. I hovedsak må disse vilkårene være oppfylt: over 18 år , ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassogjeld, ha folkeregistrert adresse i Norge