AgriCard Classic

AgriCard Classic
AgriCard Classic kredittkort

Drivstoffrabatt hos Esso og Statoil Lav aldersgrense Ikke veldig høy rente

Maks kreditt 50 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 40 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 19,80%
Søk her

AgriCard Classic er resultatet av et samarbeid mellom noen av Norsk Landbrukssamvirkes bedrifter og Eurocard. Eurocard er en kortutsteder og en filial av Eurocard AB som eies av SEB.

Fordeler

  • Drivstoffrabatt hos Esso og Statoil
  • Lav aldersgrense
  • Ikke veldig høy rente

Ulemper

  • Lav kredittgrense
  • Må være medlem i Norges Bondelag e.l.
  • Høye gebyrer på kontantuttak

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Med AgriCard Classic kan du få en maksimal kredittramme på 50 000 kr. Du må være 18 år gammel, og enten medlem i Norges Bondelag, Norske Felleskjøp, Norges Bygdeungdomslag eller Norges Bygdekvinnelag eller ansatt i en landbruksbedrift. Kortet er altså for dem som er opptatt av landbruket, og gir også gode rabatter hos Statoil og Esso.

Den årlige nominelle renten er 19,8%.

Fordeler med AgriCard Classic

Med AgriCard Classic får du gode rabatter på drivstoff hos Esso og Statoil. Hos Esso får du 35 øre rabatt per liter drivstoff du fyller når du bruker et personkort, noe som er en god rabatt som kan bli litt penger om du fyller mye. Hos Statoil får du 40 øre rabatt per liter bensin og diesel, og 30 øre på miljøbensin. Dette er en veldig god rabatt, og hvis du har en Statoil-stasjon i nærheten og fyller en del kan dette virkelig bli rabatter. I tillegg får du rabatter på vask og oljeskift hos begge stasjonene, samt hver 6. vask er gratis.

Aldersgrensen er 18 år, og som nevnt over må du være medlem i Norges Bondelag eller lignende organisasjoner. Dette er en fordel for unge, som også kan nyte godt av fordelene til tross for alderen. Det er mulig å tegne ID-forsikring og betalingsforsikring, selv om disse ikke følger med kortet automatisk. Det er dog en fordel å ha muligheten, selv om en må betale ekstra for den.

Den nominelle renten er 19,8%. Dette er ikke det laveste en finner blant kredittkort, men lavere enn en del, så et litt dyrt innkjøp blir ikke dobbelt så dyrt om du må betale ned over tid. Det er imidlertid alltid lurt å betale så fort som mulig, så rentekostnadene ikke blir for høye.

Det er ikke noen årlig avgift på dette kortet, og det er heller ikke noe gebyr på varekjøp. Det er derimot en serviceavgift på 8 kr per månedsfaktura, men siden den er såpass lav er dette kortet nesten gratis å bruke og å eie.

Ulemper med AgriCard Classic

Som nevnt er den maksimale kredittrammen på dette kortet 50 000 kr. Det kan være nok for mange, men om du bruker kortet jevnlig for å oppnå rabatter og så får en stor uforutsett utgift, eller har flere uforutsette utgifter i løpet av samme måned eller før du har fått betalt ned gjelden, kan 50 000 kr bli for lite.

Du får også riktignok gode rabatter på drivstoff og lignende med dette kortet, og om det er det eneste du bruker kredittkort til kan det fungere strålende. Det finnes imidlertid kort der du får bedre fordeler ved at du får rabatter i flere kategorier, som 365Privat MasterCard eller Flexi VISA.

Den rentefrie perioden er også bare maks 40 dager. Dette er mindre enn normalen, og du finner faktisk kort med over 50 dagers betalingsutsettelse. Dette gir deg mindre tid til å få betalt, og kan øke sjansen for at du må betale renter.

Det følger ikke med reiseforsikring, og det er ganske høye gebyrer på kontantuttak. Dette gjør at kortet ikke egner seg til å betale ferien med, siden du må skaffe egen reiseforsikring og betale i dyre dommer for å kunne ta ut penger, noe mange gjør i land der kortbruk ikke er like vanlig.

Du må også være medlem i Norges Bondelag eller en lignende organisasjon, noe som ekskluderer en god del potensielle kunder.

Hvem passer AgriCard Classic for

Som nevnt må du være medlem i Norges Bondelag eller en lignende organisasjon for å få dette kortet, så arbeid eller interesse i landbruk er en forutsetning. Fordelene er knyttet til bensinbruk, så for å få maks ut av det bør en kjøre, og gjerne ha for vane å fylle hos Statoil eller Esso.

Den rentefrie perioden er kort, og gebyrene på kontantuttak er høye, så dette kortet passer best for en disiplinert kunde som ikke bruker mer enn evne, og passer på å ikke ta ut penger med kortet. Om en er udisiplinert kan et kort som Santander Red, som har lav rente, være et godt alternativ.

AgriCard Classic
AgriCard Classic kredittkort

Drivstoffrabatt hos Esso og Statoil Lav aldersgrense Ikke veldig høy rente

Maks kreditt 50 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 40 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 19,80%
Søk her
Privacy Policy