Coop medlems- og betalingskort VISA

Coop medlems- og betalingskort VISA
Coop Mastercard logo

En valgfri, gratis forsikring Opptil 45 rentefrie dager 18 års aldersgrense 0,- i årsavgift

Maks kreditt 50 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,62%
Søk her

Coop medlems- og betalingskort er et kombinert medlems- og betalingskort for Coop-medlemmer, og fungerer i praksis som et kredittkort hvis du velger å betale med det.

Fordeler

  • En valgfri, gratis forsikring
  • Opptil 45 rentefrie dager
  • 18 års aldersgrense
  • 0,- i årsavgift

Ulemper

  • Lav kredittramme
  • Ikke rabatt eller cashback
  • Ikke reise- og avbestillingsforsikring

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Kredittrammen til Coop medlems- og betalingskort VISA strekker seg opptil 50 000 kr, og du må være 18 år gammel for å kunne søke om dette kredittkortet. Da en må være medlem i Coop for å få dette kortet er det naturlig å tenke at det er et kredittkort som er mest nyttig når en handler i en Coop-butikk, men fordelene med dette kredittkortet er blant annet at du kan velge deg en forsikring som kan brukes når du f. eks. kjøper billetter til en konsert men blir forhindret fra å dra. Det kan også brukes når du handler dagligvarer.

Den nominelle renten er 21,62% årlig.

Fordeler med Coop medlems- og betalingskort

Dette kortet hadde tidligere opptil 52 rentefrie dager, men dette endres til 45 dager den 1. juli. 45 dager er bransjestandarden og fortsatt en god betalingsutsettelse, men det finnes også kort med lengre rentefrie perioder.

Du kan også få kredittkortet fra du er 18 år gammel. Dette er en fordel for unge, som ofte ekskluderes fra kredittkort på grunn av alderen. En annen fordel med kredittkortet er at en får med en gratis forsikring, der en kan velge mellom syv ulike, blant annet en nøkkel- og dokumentforsikring, som kan passe like bra for en ung student som for første gang bor alene som en voksen som var uheldig og mistet nøklene.

Det er ingen årspris eller gebyr på varekjøp, og gebyret på kontantuttak er relativt lavt. Dette kredittkortet er altså gratis å eie og billig i bruk.

Ulemper med Coop medlems- og betalingskort

Kredittrammen på dette kredittkortet er litt lav, spesielt tatt i betraktning at flere andre kredittkort tilbyr deg maks 100 000 kr eller mer. Om familien skal på en dyr ferietur eller om du har flere uforutsette utgifter i samme måned kan dette beløpet bli litt lite.

Det gis heller ikke noen form for rabatter eller cashback som du ikke ville fått uansett som Coop-medlem, uten å måtte ha kredittkortet. Det kreves at du er medlem for at du skal få kredittkortet, men du får altså ikke noen ekstra fordeler av det.

Selv om du kan velge mellom ulike forsikringer får du ikke reise- og avbestillingsforsikring med dette kredittkortet, siden det ikke er et av alternativene du kan velge. Mange bruker kredittkort for å bestille ferieturen når billettene er billige fremfor å vente på feriepengene, og det er da en stor fordel å slippe å tenke på å skaffe en egen reiseforsikring i tillegg, men at den bare ordnes når man betaler.

Den nominelle renten er også litt høy, så her bør en passe på så ikke prisen på det en kjøpte blir mye mer enn man hadde tenkt. Det finnes kredittkort med lavere rente og bedre fordeler, men hvis du bare er ute etter et kredittkort med lave renter er det verdt å ta en kikk på Santander Red, som har få fordeler så det kan ha lave renter. Hvis du har en større utgift og vil ha gode renter kan et forbrukslån være tingen for deg.

Hvem passer Coop medlems- og betalingskort for

Du må som nevnt være medlem i Coop for å i det hele tatt få dette kredittkortet, og det passer kanskje også best for dem som liker å ha flere kredittkort samlet hos en kortutsteder. Det er ikke så mange fordeler med dette kortet, annet enn at du får en valgfri forsikring og få gebyrer, og om du bruker et kredittkort i det daglige for å få fordelene er det flere andre kort på markedet som gir deg mer tilbake.

Når det er sagt, dette kredittkortet er gratis å eie og kan være greit å ha i bakhånd til uforutsette utgifter, eller om du trenger å spe på økonomien en måned.

Coop medlems- og betalingskort VISA
Coop Mastercard logo

En valgfri, gratis forsikring Opptil 45 rentefrie dager 18 års aldersgrense 0,- i årsavgift

Maks kreditt 50 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,62%
Søk her
Privacy Policy