Credits Flex Pluss

Credits Flex Pluss

Lav rente Ingen gebyrer Lav aldersgrense Høy kredittramme

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 20 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 9,90%
Søk her

Credits Flex Pluss er et kort fra BB Finans, med en maksimal kredittgrense på 100 000 kr. Det har en aldersgrense på 18 år, men kredittgrensen settes individuelt, så hvis du er 18 år og aldri har hatt kredittkort før får du mest sannsynlig ikke maks kredittramme første gang du søker.

Fordeler

  • Lav rente
  • Ingen gebyrer
  • Lav aldersgrense
  • Høy kredittramme

Ulemper

  • Ikke inkludert reise- og avbestillingsforsikring
  • Ingen fordelsprogram

Dette kortet har ingen spesielle fordelsprogrammer eller forsikringer inkludert, men med en nominell rente på 9,90% kan dette kortet konkurrere med forbrukslån hvis du trenger litt penger raskt. I tillegg får du de vanlige fordelene ved å bruke et kredittkort fremfor et debetkort, som tryggere netthandel.

Fordeler med Credits Flex Pluss

Dette kortet har som nevnt en kredittgrense på 100 000 kr. Det er et relativt høyt beløp, og selv om mange ikke vil ha bruk for en så høy kredittgrense kan det gi ekstra trygghet å vite at man har kortet i bakhånd hvis noe skulle skje. Man får også opptil 45 rentefrie dager, så om man bruker kortet behøver det ikke koste noe ekstra.

Med en nominell rente på 9,90% behøver det heller ikke bli dyrt å bruke kortet, det er faktisk Norges rimeligste kredittkort. Det er også helt gebyrfritt, inkludert kontaktuttak, og man får fakturaen på epost med mindre annet er avtalt, hvilket er både praktisk og billig.

Som nevnt innledningsvis har dette kortet en lav aldersgrense på 18 år. Dette er den laveste aldersgrensen man kan ha, siden man må være minst 18 år gammel for å kunne ta opp lån. Flere kredittkort har aldersgrenser på 21 år og oppover, så hvis du er ung og ønsker kredittkort kan Credits Flex Pluss være en mulighet. Husk imidlertid at søknadene vurderes individuelt, så om en er ung og tjener lite kan man ikke forvente seg en veldig høy kredittramme.

Ulemper med Credits Flex Pluss

Credits Flex Pluss har som nevnt ikke et fordelsprogram, og heller ikke cashback eller andre rabatter. Dette er forståelig, når renten er såpass lav, men en ulempe for dem som bruker kredittkort aktivt for å oppnå fordeler.

En større ulempe er at det ikke følger med noen forsikringer, heller ikke reise- og avbestillingsforsikring. Mange kredittkort inkluderer dette når du betaler minst 50% av reisen med kortet, og du slipper dermed å kjøpe en utenom. At reiseforsikring ikke er inkludert gjør at det blir færre bruksområder for kortet.

Hvem passer Credits Flex Pluss for

Credits Flex Pluss er som nevnt Norges rimeligste kredittkort, og passer godt for flere formål. Hvis du liker å ha et kredittkort i bakhånd i tilfelle noe skulle skje passer Credits Flex Pluss godt, siden det ikke er noen årsavgift. Hvis du planlegger større innkjøp som må betales ned over en stund kan dette kortet også passe bra, siden renten er lav nok til at det kan konkurrere med forbrukslån.

Hvis du derimot liker å bruke kredittkort til å oppnå størst mulig rabatt og fordeler passer dette kortet ikke så bra. Et godt alternativ er 365Privat MasterCard, som gir cashback i flere kategorier i tillegg til rabatter.

BB Finans ASA tilbyr også kredittkortet Credits VISA.

Credits Flex Pluss

Lav rente Ingen gebyrer Lav aldersgrense Høy kredittramme

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 20 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 9,90%
Søk her
Privacy Policy