Credits VISA

Credits VISA
Credits VISA kredittkort

Lav aldersgrense Mulighet for betalingsforsikring Ingen gebyrer ved vanlig bruk

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 51 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 19,90%
Søk her

Credits VISA tilbys av BB Finans ASA, et finansieringsselskap med konsesjon fra Finansdepartementet. Kredittrammen er på maks 100 000 kr, noe som er relativt høyt. Husk imidlertid på at det kan være vanskelig å få maks kredittramme med en gang, men at du kan prøve å søke igjen etter å ha hatt kortet en stund.

Fordeler

  • Lav aldersgrense
  • Mulighet for betalingsforsikring
  • Ingen gebyrer ved vanlig bruk

Ulemper

  • Ingen fordelsprogram
  • Ingen cashback

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Aldersgrensen er 18 år, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Det følger ikke et spesielt fordelsprogram med kredittkortet, slik som med f. eks. re:member MasterCard, men Credits VISA tilbyr i likhet med flere andre kredittkort reiseforsikring, og i tillegg mulighet for å kjøpe betalingsforsikring.

Siden kortet ikke har noen spesielle fordelsprogram passer det best til å betale uforutsette utgifter en ikke har penger til der og da, som når vaskemaskinen går i stykker eller bilen må på verksted.

Den årlige nominelle renten er 19,9%, noe som ikke er verken veldig høyt eller veldig lavt for et kredittkort.

Fordeler med Credits VISA

Kredittrammen på 100 000 kr er relativt høy, og selv om en i mange tilfeller må være kunde en liten stund før en får innvilget maksrammen er dette en fordel med kortet. Den høye kredittrammen skaper fleksibilitet for kjøpene, og gjør det mulig gjøre større innkjøp som en nedbetaler over tid.

Aldersgrensen er ganske lav, i motsetning til flere kredittkort som har aldersgrenser fra 20 år og oppover. Dette gjør Credits VISA mer attraktivt for unge kredittkortkunder. Den rentefrie perioden er også 43 dager, hvilket er noe lengre enn bransjestandarden. Hvis dette er ditt første kredittkort har du altså lengre tid på deg til å betale om du skulle komme til å kjøpe litt mer enn planlagt.

Det er heller ikke gebyrer på vanlig bruk. Sammen med den ikke veldig høye renten gjør dette at kortet er svært gunstig. Du får også mulighet til å kjøpe en betalingsforsikring ved bruk av kortet, så her får du mye for pengene.

Ulemper med Credits VISA

Den største ulempen med Credits VISA er at det ikke har et fordelsprogram eller noen som helst form for cashback, så om du bruker kortet aktivt kan du spare mer på å ha et annet kort. Det er heller ikke inkludert reise- og avbestillingsforsikring, så dette må kjøpes utenom. Mange kort inkluderer reise- og avbestillingsforsikring når minst 50% av reisen er betalt med kortet, så det er en ulempe at dette ikke er inkludert.

Hvem passer Credits VISA for

Kortet passer som nevnt ikke for kunder som bruker kredittkortet aktivt for å spare penger og oppnå fordeler, siden det ikke har noe fordelsprogram. Det tilbyr imidlertid mulighet for ekstra betalingsforsikring, så her kan du bestille familiens ferietur mens billettene er billige, uten å bekymre deg for hva som kan skje før du har fått feriepengene. Det er også gunstig å bruke  et kredittkort til reiser og nettkjøp, siden tyvene ikke får tilgang til kontoen din og du da ikke sitter uten penger mens du venter på at forsikringer og forbrukerrettigheter skal løse floken for deg.

Credits VISA
Credits VISA kredittkort

Lav aldersgrense Mulighet for betalingsforsikring Ingen gebyrer ved vanlig bruk

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 51 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 19,90%
Søk her
Privacy Policy