Cresco Access

Cresco Access
Logoen til Cresco Car Premium kredittkort

Ingen årsavgift Betalingsutsettelse mot et lavt gebyr Lav aldersgrense

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 80 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,00 %
Søk her

Cresco Access er først og fremst et betalingskort, og selv om du kan oppnå ulike fordeler gjennom diverse rabatter og tilbud er ikke kortet tilknyttet et bestemt fordelsprogram, som f. eks. et bensinkort er. Mye av fordelene med Cresco Access ligger i muligheten til å kunne kjøpe det du vil selv om du ikke har pengene akkurat nå, siden du kan få rentefri betalingsutsettelse for kun et lite gebyr.

Fordeler

  • Ingen årsavgift
  • Betalingsutsettelse mot et lavt gebyr
  • Lav aldersgrense

Ulemper

  • Litt lav kredittramme
  • Høy rente
  • Verken reise- eller avbestillingsforsikring
  • Få fordeler

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Cresco Access er et produkt fra Cresco som også tilbyr blant annet kredittkortet Cresco Gold. Cresco er eid av DNB er Norges største finanskonsern, og et av de største i Norden. Cresco Access har en maksimal kredittramme på 75 000 kr, og den nedre aldersgrensen er 20 år.

Den nominelle renten per år er på 21%.

Fordeler med Cresco Access

Med dette kortet får du som nevnt diverse rabatter og tilbud, noe som i seg selv er positivt. Det er ikke like mye å spare på daglig bruk som med et fast cashback-program, men hvis du følger med og slår til på tilbud som passer for deg kan du spare litt.

En større fordel er muligheten til betalingsutsettelse. Den vanlige rentefrie perioden er opptil 45 dager, men etter dette kan du mot et lite gebyr få opptil 9 måneders betalingsutsettelse. Det kan passe fint om du har bruk for noe nå, men ikke kan betale før f. eks. feriepengene kommer. Pass imidlertid på å regne over at gebyret ikke er høyere enn det du eventuelt måtte betalt i rente, ellers går vinningen fort opp i spinningen.

Aldersgrensen er på 20 år, hvilket er litt under normalen, og en fordel for unge som skal skaffe sitt første kort. Det er heller ikke noe årsgebyr, så dette er et kort man helt fint kan ha liggende i skuffen i tilfelle en skulle få bruk for den ekstra kreditten. Gebyrene på uttak i minibank er også relativt lave, og det er mulighet for å kjøpe en betalingsforsikring.

Ulemper med Cresco Access

Som nevnt er den maksimale kredittrammen på dette kortet 75 000 kr. Dette beløpet kan være mer enn høyt nok for mange, men det finnes også flere kort med høyere kredittramme på markedet, noe som er en fordel de gangene du har flere store utgifter etter hverandre.

Renten på dette kortet er også ganske høy, hvilket krever at en er en disiplinert forbruker og enten betaler i tide eller sørger for å få betalingsutsettelse til et tidspunkt du er sikker på å ha pengene. Hvis du ikke gjør dette kan det fort bli dyrt. Det følger heller ikke med reise- og avbestillingsforsikring med dette kortet, noe som er en stor ulempe siden du da enten må ha et annet kort for å bestille reiser eller kjøpe reiseforsikring utenom. Dette er både tid- og kostnadskrevende sammenlignet med et kort med forsikring.

Hvem passer Cresco Access for?

Siden det ikke er mye fordeler og ingen reiseforsikring med dette kortet passer det best for dem som ikke bruker kredittkort til vanlig, siden du da får mye bedre fordeler med andre kort. Dette kortet passer imidlertid godt til å ha i bakhånd, siden det ikke har noen årsavgift, og hvis du er en disiplinert forbruker kan du bruke det når du trenger litt ekstra penger eller vet du kommer til å ha pengene om noen måneder, men vil kjøpe produktet nå.

Hvis du bruker kortet mye eller liker å bruke et kredittkort til å bestille reise med er det best å velge er kort med flere fordeler som for eksempel cashback og reiseforsikring. Dette gjelder også hvis du er lite disiplinert og vet at du kan komme til å bruke kortet mye, siden renten er såpass høy som den er.

 

Cresco Access
Logoen til Cresco Car Premium kredittkort

Ingen årsavgift Betalingsutsettelse mot et lavt gebyr Lav aldersgrense

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 80 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,00 %
Søk her
Privacy Policy