Cresco Car Premium

Cresco Car Premium
Logoen til Cresco Car Premium kredittkort

3% rabatt på alle bensinstasjoner 1% rabatt på alt en kjøper Lave gebyrer på kontantuttak

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 21,60%
Søk her

Cresco Car Premium tilbys av DNB, som er Norges største og et av Nordens største finanskonsern. Med dette kortet kan du få opptil 75 000 kr i kredittramme, og du må være minst 20 år gammel for å kunne søke.

Fordeler

  • 3% rabatt på alle bensinstasjoner
  • 1% rabatt på alt en kjøper
  • Lave gebyrer på kontantuttak

Ulemper

  • Høy rente
  • Begrensning på drivstoffrabatten
  • Ikke reise- og avbestillingsforsikring

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Cresco Car Premium er først og fremst et drivstoffkort, hvor du får 3% rabatt uansett hvor du velger å fylle, i tillegg til 3% på alt annet du kjøper på bensinstasjonen. Dette er en ganske god rabatt, og du får også andre tilbud og rabatter i tillegg til en fast rabatt på 1% på alt du handler med kortet.

Den nominelle renten per år er 21,6%.

Fordeler med Cresco Car Premium

Med dette kortet får du en fast rabatt på 3% på drivstoff og kjøp på bensinstasjon, samme hvor du fyller. Dette er en god rabatt, og gjør også at du slipper å kjøre rundt for å finne ”din” stasjon for å få rabatt. Husk på at denne rabatten er begrenset til 50 000 kr i omsetning, og at du ikke får rabatt utover det. Det er imidlertid ingen begrensning på rabatter som kommer utenom denne.

Som nevnt får du 1% rabatt på alt du kjøper med kortet, og siden denne rabatten ikke er avgrenset kan du spare mye om du bruker kortet aktivt. Med opptil 45 dagers rentefrihet har du også litt tid på deg til å betale ned kortet også.

Aldersgrensen er 20 år, noe som ikke er veldig mye lavere enn det vanlige, men fortsatt en fordel for unge brukere, som slipper å vente enda et år før de kan få dette kredittkortet. Den nominelle renten er imidlertid litt høy, så om dette er ens første kort bør en være ekstra påpasselig med å betale, så ikke rentekostnadene blir for høye.

Det er ikke noe årsgebyr eller gebyr på varekjøp, og gebyret på kontantuttak er relativt lavt, så dette kortet er billig å eie og bruke.

Ulemper med Cresco Car Premium

Som nevnt er kredittgrensen på dette kortet maksimalt 75 000 kr. Dette kan virke som et høyt beløp, og for mange vil det være nok, men det finnes også kort med høyere grenser. Om du har flere uforutsette utgifter eller bruker kortet ditt aktivt kan det være greit å ha en høy grense, så du kan bruke kortet akkurat slik du vil.

Den maksimale cashbacken på drivstoff er litt lav, siden maksbeløpet du får tilbake er 1500 kr. Du får imidlertid 1% på alt annet du handler, og denne rabatten er ubegrenset.

En større ulempe er at det ikke følger med reiseforsikring når du bruker kortet. Å slippe å ordne egen reiseforsikring for deg og familien er en fordel mange kredittkort gir når du betaler minst 50% av reisen med kortet, men altså ikke Cresco Car Premium.

Renten på dette kortet er også litt høy. Dette gjør at du må være en disiplinert forbruker for at det ikke skal bli dyrt, og kun bruke kortet til kjøp du enten har pengene til eller får penger til innen regningen forfaller. En mindre disiplinert bruker bør velge et kort med lavere rente.

Hvem passer Cresco Car Premium for

Dette kortet er som nevnt først og fremst et drivstoffkort, og de største rabattene gis på drivstoff. Det gjør at du kan spare mest om du kjører, selv om denne rabatten er avgrenset.

Du får også 1% rabatt på alt du kjøper, så du får mest fordeler ved å bruke det aktivt. Det er imidlertid ikke noen årsgebyrer, så om du bare skal ha kortet i bakhånd er dette også gratis. Som nevnt er det best å være en disiplinert bruker siden renten er høy. Om du passer på å ikke bruke over evne er det flere fordeler, som folk så unge som 20 år kan få.

Cresco Car Premium
Logoen til Cresco Car Premium kredittkort

3% rabatt på alle bensinstasjoner 1% rabatt på alt en kjøper Lave gebyrer på kontantuttak

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 21,60%
Søk her
Privacy Policy