Cresco Gold

Cresco Gold
Logoen til Cresco Car Premium kredittkort

Relativt høy kredittgrense på 100 000 kr Reise- og avbestillingsforsikring Lav rente sammenlignet med andre kort Tilpassede tilbud i egen app

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 17,80%
Søk her

Cresco Gold tilbys av DNB, en av Norges største banker. Kredittrammen på kortet er maksimalt 100 000 kr, og du må være minst 20 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å få dette kortet.

Fordeler

  • Relativt høy kredittgrense på 100 000 kr
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Lav rente sammenlignet med andre kort
  • Tilpassede tilbud i egen app

Ulemper

  • Ingen fast cashback eller rabatt
  • Relativt få rabatter
  • Gebyr på kontantuttak

Cresco Gold fungerer som en slags ekstra konto med penger du har i bakhånd og kan få tilgang til når du selv måtte ønske, både i betalingsterminaler og minibanker som er tilknyttet VISA.

Den nominelle renten er 17,80% pr. år, så om du skulle trenge litt ekstra midler er dette langt fra det dyreste kortet du kan ha.

Fordeler med Cresco Gold

Kredittrammen på dette kortet går opp til 100 000 kr, noe som er ganske bra og på høyde med flere andre kort i bransjen. Med en såpass høy kredittramme kan du sette flere uforutsette utgifter på kortet, eller ha mindre uforutsette utgifter og fortsatt ha nok igjen av saldoen til å slå til på et tilbud eller unne deg det lille ekstra.

Det er flere slags rabatter tilgjengelig som kunde hos Cresco Gold, og ved å velge dem som passer deg og din livsstil best kan du fort spare noen kroner. Du får også SMS-varsling om transaksjoner over 500 kr, så om kortet ditt skulle bli misbrukt vil du få vite det med det samme, slik at du kan starte prosessen for å få kjøpet slettet. Denne tjenesten er gratis.

Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Dette er ganske vanlig i bransjen, og gir deg ganske godt med tid til å få betalt saldoen. Hvis du får utbetalt lønn i begynnelsen av måneden kan du faktisk kjøpe noe i begynnelsen av en måned og betale for den med neste måneds lønning.

Aldersgrensen er 20 år, noe som er litt yngre enn en del andre kort. Dette er en fordel, så også unge kunder kan nyte godt av fordelene med dette kortet. Renten er også litt lavere enn en del andre kort, med årlig nominell rente på 17,80%.

Du får også med reise- og avbestillingsforsikring når du har betalt minst 50% av reisen med Cresco Gold. På denne måten slipper du å tenke på å skaffe en egen reiseforsikring for deg og familien, og du kan til og med spare penger på det.

Det er ikke årsavgift eller avgift på eFaktura, så her sparer du også penger.

Ulemper med Cresco Gold

Selv om en får rabatter gjennom Cresco Gold er det ingen form for faste rabatter eller cashback i ulike kategorier. Dette er en ulempe, spesielt for dem som tenker å bruke kredittkortet i hverdagen for å oppnå rabatter og fordeler.

En annen ulempe er at det er gebyrer på kontantuttak både i inn- og utland. Dette gebyret er riktignok ikke høyt, 35 kr + 1,5% av beløpet, i motsetning til enkelte kort som krever 4% av beløpet i gebyr, men det finnes også kort som gir deg gratis kontantuttak i utlandet. Et eksempel på et slikt kort er Norwegian-kortet.

Cresco Gold
Logoen til Cresco Car Premium kredittkort

Relativt høy kredittgrense på 100 000 kr Reise- og avbestillingsforsikring Lav rente sammenlignet med andre kort Tilpassede tilbud i egen app

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 17,80%
Søk her
Privacy Policy