Gebyrfri VISA

Gebyrfri VISA
Santander Consumer Bank

Høy kredittramme Gode rabattordninger Reiseforsikring Ingen gebyrer

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 20,42%
Søk her

Gebyrfri VISA tilbys av Santander Consumer Bank, en internasjonal storbank med mange kunder i Norge. Det har en maksimal kredittramme på 100 000 kr, noe som er høyt for et kredittkort.

Fordeler

  • Høy kredittramme
  • Gode rabattordninger
  • Reiseforsikring
  • Ingen gebyrer

Ulemper

  • Igjen spesielle
  • Noe høy rente, men må ses i sammenheng med gebyrfrihet

Aldersgrensen for kredittkortet er 20 år, og det har flere fordeler som rabatter på hotell og sko, samt cashback når du handler i utvalgte nettbutikker. Dette gjør at kredittkortet ikke passer til de daglige innkjøpene, men heller når du skal kjøpe noe fra en nettbutikk eller på reise, da det også følger med reiseforsikring om du betaler minst 50% av transportutgiftene med kredittkortet.

Den nominelle renten er 20,42%, noe som er ganske høyt. Det er dog viktig å huske på at kredittkortet ikke har noen ekstra gebyrer, så om du betaler i tide er dette et ganske gunstig kredittkort.

Fordeler med Gebyrfri VISA

Den høyeste kredittrammen du kan få er 100 000 kr. Det er imidlertid viktig å huske på at initiell kredittgrense er på 10 000 – 50 000 kr, og at du senere kan få den økt. Det skader imidlertid ikke å søke om høyere etter å ha hatt kredittkortet et stund, så her er det muligheter for store rammer.

Kortet tilbyr ulike rabatter og cashback fra flere ulike nettbutikker, som blant annet Apple og Zalando. Her er det altså mulighet til å spare gjennom kredittkortbruk. Maksimal rentefri periode er 50 dager, så du får ikke bare muligheten til å gjøre rabatterte innkjøp, men om det var noe du ikke hadde pengene til der og da kan du fortsatt kjøpe det og betale nesten to måneder senere, uten ekstra kostnad. Den rentefrie perioden er også noe lengre enn det vanlige.

Du må være minst 20 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å kunne få dette kredittkortet. Dette er ganske standard vilkår i bransjen, og aldersgrensen er noe lavere enn det vanlige. Det følger også med en reise- og avbestillingsforsikring når du betaler 50% av transportutgiftene med kortet, og den gjelder for deg og opp til 3 medreisende.

Den nominelle renten er litt høyere enn det som er vanlig, men det må ses i sammenheng med at det ikke følger med noen andre gebyrer, hvilket gjør dette kortet til et godt valg om du er nøye med å betale i tide. Med 50 dagers rentefrihet bør ikke det være noe problem, og med kortets rabatter og cashback er det store fordeler å oppnå uansett om du betaler en planlagt reise eller innkjøp, eller finner ut at du bare må ha en ting du ikke har pengene til for øyeblikket, men kan betale etter neste lønning.

Ulemper med Gebyrfri VISA

Det er ingen spesielle ulemper med Gebyrfri VISA, annet en den noe høye renten. Som nevnt må denne ses i sammenheng med mangelen på gebyr og utenom den er det ikke noe spesielt negativt ved dette kortet.

Hvem passer Gebyrfri VISA for

Aldersgrensen gjør at dette kortet passer for alle aldersgrupper, fra de unge som får sitt første kredittkort, til de eldre som har brukt slike i mange år. Kortet passer best til planlagte innkjøp i nettbutikk eller reiser, for selv om rabattene og cashback er generøse er de ikke rettet mot daglige innkjøp. Reiseforsikringen er imidlertid god, så om du planlegger å reise er det lurt å bruke Gebyrfri VISA, men ha gjerne med deg et Bank Norwegian VISA også når du drar ut på tur.

Gebyrfri VISA
Santander Consumer Bank

Høy kredittramme Gode rabattordninger Reiseforsikring Ingen gebyrer

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 20,42%
Søk her
Privacy Policy