Gjensidige MasterCard

Gjensidige MasterCard
Gjensidige bank tilbyr Gjensidige Mastercard

Nokså lav rente Tilpassede tilbud i egen app

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 18,00%
Søk her

Gjensidige MasterCard tilbys av Gjensidige, som navnet tilsier. Gjensidige er et ledende skadeforsikringsselskap som også tilbyr banktjenester i Norge.

Fordeler

  • Nokså lav rente
  • Tilpassede tilbud i egen app

Ulemper

  • Høye gebyrer på kontantuttak og overføringer
  • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring
  • Litt dårlig med rabatter

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Gjensidige MasterCard har en kredittramme på 100 000, og du kan få det fra du er 18 år gammel. Det er ingen spesielle faste rabatter i tilknytning til kredittkortet, men varierende utvalgte tilbud fra Gjensidiges samarbeidspartnere. I tillegg kan det være greit å ha et slikt kredittkort i bakhånd til uforutsette utgifter.

Den nominelle renten på Gjensidige MasterCard er 18 % årlig.

Fordeler med Gjensidige MasterCard

Selv om kredittkortet ikke er tilknyttet et fast fordelsprogram har det ulike rabatter du som kunde kan dra nytte av. Du kan også laste ned en app som gir deg tilbud basert på hvor du er og hvilke kategorier du har oppgitt å være interessert i. På denne måten får du tilbud som passer for akkurat deg.

Du får opptil 45 dagers rentefrihet. Dette er normalen i bransjen, og gjør at du faktisk kan kjøpe noe i begynnelsen av måneden og betale den med neste måneds lønning, om lønningsdagene gjør det mulig. Du kan også få kredittkortet fra du er 18 år gammel, så her kan kunder i alle aldre søke.

Den nominelle renten er lav sammenlignet med andre kredittkort, noe som gjør dette kredittkortet gunstig som bakhånds-kredittkort, siden du gjerne må ha litt tid på deg til å betale en stor uforutsett utgift. Det er ikke årspris hvis du er Aktiv-kunde, og kun 100 kr hvis du er Basis-kunde. Det er heller ikke avgifter eller gebyr på varekjøp, uansett hvilket kredittkort du har.

Ulemper med Gjensidige MasterCard

Kredittrammen på dette kortet var tidligere lav, sammenlignet med andre kort, men er nå lik flere andre kort i bransjen. Husk imidlertid på at kredittrammen avgjøres av inntekten din, så om du tjener lite er det ikke sikkert at du får innvilget full kredittramme.

Kortet har heller ikke noe spesielt fordelsprogram med faste rabatter eller cashback, så hvis du bruker kortet i det daglige kan du få bedre rabatter ved å velge et annet kort. Det følger heller ikke med reiseforsikring, så hvis du bruker kortet til å bestille familiens ferietur bør du ha en egen reiseforsikring utenom.

Det skal sies at renten er relativt lav, sammenlignet med andre kort. Dette forsvinner imidlertid litt i at det er 4% gebyr for å ta ut kontanter, overføre penger fra kortet og betale regninger med det. Om du hadde tenkt å betale en dyr regning fra f. eks. bilverkstedet i nettbanken kan det fort bli dyrt. Om du betaler direkte hos tannlegen er det dog kostnadsfritt.

Gjensidige MasterCard
Gjensidige bank tilbyr Gjensidige Mastercard

Nokså lav rente Tilpassede tilbud i egen app

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 18,00%
Søk her
Privacy Policy