Real Finans kredittkort

Real Finans kredittkort
Real Finans gir forbrukslån

Flere kredittkort med en søknad 100 000 kr i kredittramme Mange tilgjengelige fordeler

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Vanligvis opptil 45 dager
Aldersgrense 23 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente Oppgir ikke nominell rente
Søk her

Kredittkort fra Real Finans utstedes ikke direkte av dem, men av bankene de samarbeider med. Vurderingen av kredittkortene fra Real Finans blir dermed noe annerledes fra vurderinger av kredittkort som tilbys av banken som står bak.

Fordeler

  • Flere kredittkort med en søknad
  • 100 000 kr i kredittramme
  • Mange tilgjengelige fordeler

Ulemper

  • Oppgir ikke nominell rente
  • Litt høy aldersgrense

Real Finans er en del av Folkelånet Telefinans, som er landets ledende formidler av kredittkort og forbrukslån. Selskapet har holdt det gående siden 1985, og er en svært respektert låneformidler. De samarbeider med flere av de største bankene i Norge, og med en søknad gjennom dem kan du få flere tilbud uten å måtte søke hos hver enkelt bank.

Kredittrammen er på inntil 100 000 kr, og hos Real Finans må man være 23 år gammel. Siden det er flere kredittkort som kan skaffes gjennom dem er det ikke en spesiell fordel knyttet til alle kredittkortene, men mange av dem kommer med reise- og avbestillingsforsikring, fordeler ved kjøp av dagligvarer og drivstoff. Det er ikke oppgitt noen nominell rente, og dette vil gjerne variere ut i fra hvilken tilbyder du til slutt velger.

Fordeler med Real Finans kredittkort

Kredittrammen hos Real Finans er på inntil 100 000 kr, noe som er relativt bra. Du kan finne kredittkort med høyere kredittramme, skulle du ønske det, men med tanke på hvor mange banker Real Finans samarbeider med er inntil 100 000 kroner ganske bra.

Avhengig av hvilket kredittkort du velger kan du få fordeler ved kjøp av for eksempel dagligvarer og bensin, og reise- og avbestillingsforsikring. Du kan også få opptil 9 måneders betalingsutsettelse, noe som er perfekt hvis du trenger noe nå men må vente på feriepengene før du får betalt. Merk dog at det ikke er oppgitt hvor mange av dagene som er rentefrie. Dette bør du sjekke, f. eks. her hos oss, før du velger et av kredittkortene du blir tilbudt.

Det er ingen årsavgift eller gebyr på varekjøp når du skaffer deg kredittkort gjennom Real Finans, og kredittkortene deres har over 25 millioner brukersteder verden over. Om du skaffer deg kredittkort gjennom dem kan du altså føle deg trygg på at kredittkortet kan brukes både hjemme og i utlandet.

Ulemper med Real Finans kredittkort

Aldersgrensen hos Real Finans er 23 år, noe som er litt høyt sammenlignet med andre kredittkort. På den annen side kan dette minske risikoen for at en bruker mer enn en bør, men om en er yngre og ønsker kredittkort finnes det flere banker på KredittGuiden.com som tilbyr kredittkort til folk som er 18 år og eldre.

Det er som nevnt ikke oppgitt noen rentefri periode, noe som er litt negativt. Generelt sett er 45 rentefrie dager normalen, alt over er en fordel og mindre er en ulempe. Rentefrie dager betyr at du f. eks. kan kjøpe noe i begynnelsen av den rentefrie perioden og så vente over en måned før du må betale det, uten at det koster deg noe ekstra. Dette er perfekt for når du venter på lønning eller andre utbetalinger.

Hvem passer Real Finans kredittkort for?

Siden Real Finans samarbeider med flere banker, og dermed kan tilby flere kredittkort, bør en alltid sjekke kredittkortene en får tilbud om nøye før en velger. Om du ikke har bil bør du f. eks. ikke velge et kredittkort med fordeler på bensinkjøp, men kanskje heller et som gir cashback på alt du kjøper (som for eksempel Bank Norwegian VISA), eller en spesifikk kategori som klær eller sko (som for eksempel 365Privat Mastercard).

Som låneformidler passer Real Finans for deg som ønsker flere tilbud uten å måtte gjøre mer enn å sende inn en søknad. Å søke gjennom Real Finans er da svært tidsbesparende, og du vet akkurat hvilke tilbud du bør undersøke nærmere.

Real Finans kredittkort
Real Finans gir forbrukslån

Flere kredittkort med en søknad 100 000 kr i kredittramme Mange tilgjengelige fordeler

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Vanligvis opptil 45 dager
Aldersgrense 23 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente Oppgir ikke nominell rente
Søk her
Privacy Policy