Circle K MasterCard

Circle K MasterCard
Statoil MasterCard

Fast rabatt på drivstoff Mulighet for bonusopptjening Ikke årsgebyr eller varekjøpsgebyr

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 22,50%
Søk her

Circle K MasterCard, tidligere Statoil MasterCard er et kredittkort som tilbys av SEB Kort. Det har en kredittramme på opptil 75 000 kr, og du må være 18 år gammel og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å få det.

Fordeler

  • Fast rabatt på drivstoff
  • Mulighet for bonusopptjening
  • Ikke årsgebyr eller varekjøpsgebyr

Ulemper

  • Du må fylle mye for å få de beste rabattene
  • Høy rente
  • Høyt gebyr på kontantuttak

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Den nominelle renten er 22,5%, noe som er litt høyere enn en del andre kredittkort.

Circle K MasterCard er et klassisk bensinkort, og de fleste fordelene er knyttet til drivstoff eller Circle Ks eget fordelsprogram. Du må fylle en del drivstoff for å få de beste fordelene, så dette er kortet for deg som kjører mye, enten det er i forbindelse med jobb eller fritid.

Fordeler med Circle K MasterCard

Med dette kortet får du minst 30 øre rabatt per liter på alle Circle K- og Best-stasjoner samt 1-2-3-automater. Om du fyller 2500 liter i løpet av 12 måneder øker denne rabatten til 40 øre per liter, så om du kjører mye kan du spare en del med dette kortet.

Om du fyller 500 liter i løpet av 12 måneder får du 1% bonus på kjøp utenfor Circle K, med unntak for kontantuttak og kjøp på konkurrerende bensinstasjoner i Norge. Du kan maks få 3000 kr i bonus per 12 måneder, og den godskrives fakturaen din for hver 100 kr. Circle Ks bonus er altså en form for cashback.

I tillegg til drivstoffrabattene får du diverse andre rabatter som varierer, f. eks. kan du kanskje få rabatt på hotell om sommeren når du betaler med Circle K MasterCard.

Du kan få kortet fra du er 18 år gammel, noe som er en fordel siden mange kort har høyere aldersgrenser som virker ekskluderende mot unge. Du får også med reiseforsikring når du har betalt 50% eller mer av reisens transportutgifter med kortet. Dette er en fordel siden du slipper å tenke på å skaffe reiseforsikring, den følger med når du betaler for reisen.

Det er ikke noe årsgebyr eller gebyr på varekjøp. Dette kortet er altså ganske billig å både ha og å bruke.

Ulemper med Circle K MasterCard

Kredittrammen er litt lav, sammenlignet med andre kort. Om dette er en ulempe eller ikke avhenger av forbruket ditt og hvordan det er i forhold til kredittrammen, men om du har 75 000 kr i kredittramme og får en uforutsett utgift som gjør at det hadde vært greit med 25 000 til kan du ikke få det, noe du kan om du har kort med høyere kredittramme.

En annen ulempe er at du må fylle veldig mye bensin for at du skal spare noe særlig, og bonusen er maks 3000 kr per år. Om du bruker under 2500 liter i året er det andre kort, som 365Privat MasterCard, som kan gi deg bedre fordeler, avhengig av hvilke stasjoner du fyller på.

Den nominelle renten på 22,5% er litt høy, så her må man passe på å ikke la gjelden bli stående slik at rentekostnadene hoper seg opp. Om en har behov for ekstra penger kan et forbrukslån eller et kredittkort med lave renter, som Santander Red, være tingen for deg.

Circle K har som nevnt ikke gebyrer på varekjøp, men når man tar ut kontanter må man derimot ut med hele 4% i avgift. Dette gjelder også i utlandet, og er spesielt dyrt sammenlignet med kort som Bank Norwegians, som tilbyr gratis kontantuttak i utlandet.

Hvem passer Circle K MasterCard for

Circle K MasterCard er som nevnt er drivstoffkort der en må bruke mye bensin for å få de store fordelene. Om du kjører mye og ikke er så opptatt av ting som rabatter og cashback i flere kategorier kan dette kortet være et godt valg. Om du er ute etter et kort du kan bruke som et lite lån eller få mye fordeler og rabatter fra bør du undersøke flere muligheter og velge et kort som er bedre tilpasset dine behov.

Circle K MasterCard
Statoil MasterCard

Fast rabatt på drivstoff Mulighet for bonusopptjening Ikke årsgebyr eller varekjøpsgebyr

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 18 - 100 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 22,50%
Søk her
Privacy Policy