Tjenestetorget

Tjenestetorget
Tjenestetorget forbrukslån uten sikkerhet
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente: 7,90%
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her

Tjenestetorget har eksistert siden 2004 og er en tjeneste som gjør det lettere for deg som forbruker å sammenligne priser og betingelser på ulike kjøp. Tjenestetorget er faktisk Skandinavias største anbudstjeneste, selv om den kanskje ikke er kjent for alle. Du velger selv hvilke leverandører du vil at skjemaet skal sendes til, og du står fritt til å godta eller avslå alle tilbudene du måtte få. Du kan låne maks 500 000 kr gjennom Tjenestetorget.

Fordeler

  • Høyt maksbeløp
  • Du velger potensielle långivere selv
  • Du velger selv hvilken nedbetalingstid du ønsker

Ulemper

  • Oppgir ikke leverandørene før du fyller ut skjemaet
  • Oppgir ikke åpningstid på kundeservice

Popularitet

Tjenestetorget er kanskje ikke en veldig kjent merkevare innen forbrukslån, men de er Skandinavias største anbudstjeneste. Når du søker gjennom dem får du velge de långiverne du vil at søknaden skal sendes til, og det er altså ikke Tjenestetorget som låner ut pengene, men den långiveren du eventuelt velger å takke ja til tilbud fra.

Godkjente søknader hos Tjenestetorget

Tjenestetorget har høyt maksbeløp, og hvis du har lite inntekt eller mye gjeld fra før av kan det være vanskelig å få låne 500 000 kr. Hvis det fortsatt kan hjelpe deg med mindre penger kan det være lurt å søke om et mindre beløp, hvis du får mange avslag på et større. Sjansene dine for godkjent søknad øker jo flere långivere du søker hos, og hvis du har fått mange avslag fra større banker kan det være lurt å prøve en mindre og motsatt.

Trygghet og service

Alle långivere i Norge må etter finansavtaleloven undersøke din økonomiske situasjon og vurdere om du klarer å betjene lånet de tilbyr deg. I praksis betyr dette at det foretas kredittsjekk og –vurdering, og dette gjøres av alle långivere. Med dette i tankene virker det helt trygt å låne gjennom Tjenestetorget, selv om de ikke er mest kjent for lån.

Tjenestetorget har oppgitt både e-post og telefonnummer, men ikke noen åpningstid for kundeservicen sin. Dette er litt negativt, siden man kan risikere å prøve mange ganger før man får tak i noen som kan svare på spørsmålene man måtte ha. Når det er sagt, Tjenestetorget låner ikke ut pengene selv, og i mange tilfeller kan det være best å bare forholde seg til banken eller kredittselskapet som du har lånet hos.

Vilkår og kvalitet

Tjenestetorget har ikke oppgitt vilkår for å kunne låne gjennom dem, noe som er ganske negativt, siden man kan risikere å sende ut søknader som blir avslått automatisk. Som standardvilkår i bransjen gjelder imidlertid at man må være minst 18 år gammel, ofte 20-25, ha fast inntekt (om denne må være over en viss sum varierer), man må ha vært folkeregistrert i Norge i en viss periode og man kan ikke ha betalingsanmerkninger. Hvis du vil sikre deg mot å sende ut søknader som får avslag kan du sjekke hvilke långivere du har mulighet til å velge når du har klikket deg gjennom til del to av søknaden, og så sjekke disse långiverne.

Tjenestetorget
Tjenestetorget forbrukslån uten sikkerhet
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Nomiell rente:
Løpetid: Opptil 15 år
Søk her
Privacy Policy