Trumf VISA

Trumf VISA
Trumf bonuskort sin logo

2% Trumf-bonus i Norgesgruppens butikker 1% Trumf-bonus på alle andre kjøp Reise- og avbestillingsforsikring Ingen årsavgift eller gebyr på varekjøp

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 – 100 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 22,50%
Søk her

Trumf VISA tilbys av DNB, som er Norges største finanskonsern. Trumf er et lojalitetsprogram som eies av Norgesgruppen, som er Norges største dagligvarekonsern. De tilbyr også Trumf Bonuskort, som ikke er et kredittkort men kun gir deg bonus.

Fordeler

  • 2% Trumf-bonus i Norgesgruppens butikker
  • 1% Trumf-bonus på alle andre kjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ingen årsavgift eller gebyr på varekjøp

Ulemper

  • Litt lav kredittramme
  • Ikke bonus i matbutikker som konkurrerer med Norgesgruppen
  • Høy rente

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Med Trumf VISA kan du få opptil 75 000 kr i kredittramme. Du må være 20 år gammel for å få dette kredittkortet, og den årlige nominelle renten er 22,5%.

De høyeste bonusene du får med dette kredittkortet er knyttet til dagligvarer, men du får også bonus på andre ting. Dette er altså et kredittkort for daglig bruk i først og fremst dagligvarebutikker for å få høyest mulig cashback.

Fordeler med Trumf VISA

Med dette kortet får du Trumf-bonus på alt du handler, minus dagligvarer kjøpt hos andre butikker enn dem som eies av Norgesgruppen. Denne bonusen er ikke begrenset, så om du bruker kortet aktivt kan du spare en del i løpet av et år. Du får 2% Trumf-bonus i dagligvarebutikker, og 1% på alt annet. Trumf-bonusen kan enten overføres til kontoen din, tas ut i produkter fra Flust.no eller overføres til SAS EuroBonus-poeng.

I tillegg til den faste Trumf-bonusen kan du få andre tilbud og rabatter. Disse varierer, så det kan være lurt å følge med for å se tilbud som passer for deg.

Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Dette er normalen blant kredittkort, og gir deg litt tid til å betale regningen før renten begynner å løpe. Du må være 20 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å få dette kortet. Dette er litt yngre enn normalen blant kredittkort, og en særlig fordel for unge som ellers måtte ventet noen år for å få kortet. Når det gjelder betalingsanmerkninger er det sjeldent en god ide å låne om man har betalingsproblemer, men anmerkningene slettes vanligvis etter fire år.

Du får med en gratis reiseforsikring når du har betalt minst 50% av reisen med kortet. Denne dekker deg pluss enten tre faste husstandsmedlemmer (barn inntil 21 år) eller tre medreisende. Det er en stor fordel at en slipper å tenke på reiseforsikring i tillegg til å bestille reisen, og denne reiseforsikringen ordnes automatisk når du betaler med kortet.

Det er ikke noen årsavgift eller gebyr på varekjøp, og gebyret på kontantuttak er relativt lavt. Bank Norwegians kredittkort gir dog gratis kontantuttak i utlandet, så dette kunne vært bedre.

Ulemper med Trumf VISA

Kredittrammen på dette kortet er 75 000 kr, noe som er nok for mange, men du kan også finne kort med høyere kredittrammer. Hvis du har høyt forbruk og bruker kredittkortet for å oppnå fordeler kan en høy uforutsett utgift føre til at kredittrammen ikke er høy nok.

Kredittkortet gir som nevnt bonus på alt du handler utenom dagligvarebutikker som konkurrerer med Norgesgruppen. Dette er en ulempe for dem som liker å handle på andre butikker, og en blir litt bundet til Norgesgruppen. Det er imidlertid flere butikker å velge mellom blant dem som gir rabatt.

Den nominelle renten på dette kortet er ganske høy, så dette er ikke et kort en bør ha utestående kreditt på. Det krever at en er en disiplinert bruker og enten ikke bruker mer enn en kan betale med det samme eller innen regningen forfaller, eller at en ikke lar gjelden stå lenge om en ikke kan betale den med det samme.

Hvem passer Trumf VISA for

Trumf VISA har ingen årsavgift eller avgift for inaktivitet, så om du bare har kortet i bakhånd og ikke bruker det til vanlig vil det ikke koste deg noe. Kortet kan imidlertid gi flere fordeler ved aktiv bruk, siden du får bonus på alt utenom kjøp i dagligvarebutikker som konkurrerer med Norgesgruppen.

Renten på kortet er litt høy, så her er det viktig å være en disiplinert bruker. Hvis en vet at en kommer til å bruke mer enn en bør kan et kort med lavere rente, som Santander Red, være løsningen.

Trumf VISA
Trumf bonuskort sin logo

2% Trumf-bonus i Norgesgruppens butikker 1% Trumf-bonus på alle andre kjøp Reise- og avbestillingsforsikring Ingen årsavgift eller gebyr på varekjøp

Maks kreditt 75 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 45 dager
Aldersgrense 20 – 100 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 22,50%
Søk her
Privacy Policy