VIP Credit Card

VIP Credit Card
VIP Credit Card kredittkort har en spennende logo

Reiseforsikring Lite gebyrer Godt fordelsprogram

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 20,80%
Søk her

VIP Credit utstedes av yA Bank, en norsk bank som startet i 2006. yA Bank har blitt norgesmester i Bank NM åtte år på rad, og er et trygt valg. VIP Credit kan minne mye om yA Banks eget kredittkort når det gjelder renter og gebyrer.

Fordeler

  • Reiseforsikring
  • Lite gebyrer
  • Godt fordelsprogram

Ulemper

  • Litt høy rente
  • Renten løper fra kjøpsdato ved utestående saldo

Dette kredittkortet er ikke anbefalt. Vi anbefaler heller:

santander flexi visa

365privat-mc-cc

Norwegian-kortet

Flexi VISA

365Privat Mastercard

Bank Norwegian

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

kredittkortet har fem stjerner

4% rabatt på valgfri kategori.3,65 prosent rabatt på klær, drivstoff og sko.Kredittramme opptil 100 000 kroner.
Inntil 50 dagers rentefrihet.0 kr i års- og etableringsgebyr!Gratis reiseforsikring.

Bestill her

Bestill her

Bestill her

Du kan få maks 100 000 kr i kredittramme med VIP Credit Card, hvilket er på linje med hva andre aktører i bransjen tilbyr. Aldersgrensen er på 20 år, og du kan ikke kan noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Dette er også tilsvarende vilkårene som stilles av andre i bransjen. Den nominelle renten er på 20,80%.

VIP Credit Card er et typisk fordelskort, som gir deg rabatter i flere ulike kategorier og hos ulike butikker og selskaper. Du får i tillegg invitasjoner til utvalgte VIP-arrangementer samt gratis inngang på ulike populære utesteder. Om du bruker kortet riktig og er i målgruppen som kan dra mest nytte av de ulike fordelene kan dette være et gunstig kort.

Fordeler med VIP Credit Card

Med dette kortet får du en forholdsvis høy kredittramme på 100 000 kr. Du bør imidlertid være oppmerksom på at du ofte ikke får maks kredittgrense når du først søker, og du må kanskje være kunde en stund, og vise deg å være en god betaler, før du får høyere kredittramme. Det er imidlertid ikke noe i veien for å søke igjen om du skulle se at du trenger høyere kredittramme.

VIP Credit Card gir deg flere fordeler i form av både rabatter i mange ulike kategorier, invitasjoner til spesielle arrangement, en helt egen velkomstpakke og gratis inngang på forskjellige utesteder. En eksklusiv livsstil kan altså være innen rekkevidde, kun i form av fordeler!

Du må være 20 år for å få dette kortet, så det passer selv for de yngre som ofte blir ekskludert av andre selskapers høye aldersgrenser. Det følger også med reiseforsikring når 50% eller mer av transportutgiftene er betalt med kortet, du kan få rentefri periode i hele 50 dager, og det er ingen gebyrer for vanlig bruk, selv kontantuttak.

Ulemper med VIP Credit Card

Den største ulempen med VIP Credit Card er renten. Den nominelle renten er på 20,80%, noe som ikke er den høyeste, men heller ikke den laveste rentesatsen i kredittkortbransjen. Dette kan fort bli dyrt om du ikke er en disiplinert bruker som kun setter utgifter du kan betale på kortet. En større ulempe enn rentesatsen er at renten begynner å løpe fra kjøpsdato, så om du ikke har betalt innen forfall får du høyere rentekostnader enn du ville fått med et annet kort, f. eks. yA Bank kredittkort som har mye de samme rentene og vilkårene.

Hvem passer VIP Credit Card for

VIP Credit Card er som nevnt et fordelskort, og enkelte av rabattene er tilbud hvor du kan velge mellom flere ulike rabatter, og på den måten tilpasse kortet til dine egne behov. Når det er sagt, så er det mange av fordelene som er rettet mot en eksklusiv livsstil, blant annet invitasjoner til VIP-arrangementer og gratis inngang på utesteder. For å få maks ut av kortet bør du da enten ha en litt eksklusiv livsstil, eller være nøye med å gjøre nødvendige innkjøp på det tidspunktet du kan få rabatt på disse. Med reiseforsikring og gratis kontantuttak er dette også et godt reisekort.

VIP Credit Card har en nedre aldersgrense på 20 år, så kunder i alle aldre kan nyte godt av de eksklusive tilbudene dette kortet medfører.

VIP Credit Card
VIP Credit Card kredittkort har en spennende logo

Reiseforsikring Lite gebyrer Godt fordelsprogram

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 år
Krav til inntekt 100 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 20,80%
Søk her
Privacy Policy