yA Bank kredittkort

yA Bank kredittkort
Ya Bank sin logo finnes på Ya Bank Kredittkort og andre produkter fra Ya Bank

Reise- og avbestillingsforsikring Fordelsprogram Ikke gebyr på kontantuttak

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nominell rente 20,80%
Søk her

yA Bank kredittkort tilbys, som navnet tilsier, av yA Bank. yA Bank er en norsk bank, og har siden starten i 2006 fått over 100 000 kunder. De har også blitt kåret til norgesmester i Bank NM 8 år på rad.

Fordeler

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Fordelsprogram
  • Ikke gebyr på kontantuttak

Ulemper

  • Litt høy rente
  • En må velge en rabatt


Med yA Bank kredittkort kan man få inntil 100 000 kr i kredittramme, og betingelsene inkluderer blant annet at en må være fylt 20 år og ha minst 200 000 kr i årlig inntekt. Det følger med gratis reise- og avbestillingsforsikring og du kan velge mellom ulike rabatter i de ulike månedene, så dette kortet kan tilpasses dine behov, enten du skal ha et kredittkort du kan bruke i det daglige eller et som er spesifikt rettet mot reise.

Den nominelle renten er 20,80%, hvilket er litt høyt, men kortet har fordeler som gjeldsulykkeforsikring inkludert og svært få gebyrer på vanlig bruk som varekjøp og kontantuttak.

Fordeler med yA Bank kredittkort

Den høyeste mulige kredittrammen med dette kortet er 100 000 kr. Det er i seg selv en del, og selv om mange kort har tilsvarende rammer regnes dette som en fordel.

Med yA Bank kredittkort kan en månedlig velge mellom ulike rabatter, som gjør at en kan maksimere rabattene alt etter hvordan en bruker kortet. I juni kunne en f. eks. velge å få 5% rabatt på kjøp i utenlandsk valuta – perfekt for ferien! Du får også med reise- og avbestillingsforsikring når minst 50% av transportutgiftene er betalt med kortet.

Aldersgrensen på 20 år er litt lavere enn gjennomsnittet, noe som er positivt for unge kunder. Husk imidlertid på at du må ha minst 200 000 kr i årsinntekt, så selv om dette kortet er mer åpent med tanke på alder stilles det fortsatt krav.

Du kan få opptil 50 dagers betalingsutsettelse, og du får også med en gjeldsulykkesforsikring med yA Bank kredittkort. Dette er en fordel, siden det sikrer deg i de tilfellene økonomien ikke går helt som planlagt og kredittkortet ikke kunne betales med det samme. Det er heller ikke noe gebyrer på varekjøp eller kontantuttak, så dette er et kort som er gunstig å bruke. Spesielt null gebyr på kontantuttak er ikke så veldig vanlig, og er et stort pluss sammenlignet med andre kort.

Ulemper med yA Bank kredittkort

Selv om fordelsprogrammet har mange gode tilbud er det en ulempe at en må velge en rabatt, i stedet for å kunne få alle alt ettersom hva du kjøper, slik du får med cashbackkort. På denne måten kan du fort oppdage at du har valgt feil rabatt med tanke på dine behov, selv om behovene ikke meldte seg før f. eks. i slutten av måneden.

Den nominelle renten er på 20,80%. Dette er ikke veldig høyt for et kredittkort, men det finnes de som er billigere. Dette er altså ikke kortet for deg som ofte trenger litt tid på å betale ned gjelden.

Hvem passer yA Bank kredittkort for

yA Bank kredittkort har som nevnt reiseforsikring inkludert, og et fordelsprogram der en kan velge hvilken rabatt en ønsker den måneden. yA Bank kredittkort kan altså tilpasses dine ønsker, enten det er å ha et kort som er spesifikt rettet mot reise eller andre ting ut i fra rabattene, eller et kort du bruker i det daglige.

Aldersgrensen er 20 år, men du må ha minst 200 000 kr i årlig inntekt. Dette betyr at selv om kortet kan være det ideelle for unge kunder må disse ha en viss inntekt, hvilket betyr at dette ikke er kortet for f. eks. studenter. Renten er også litt høy, så om du bruker kredittkortet på en måte som gjør at du trenger litt tid på å betale det bør du velge et kort med lavere rente.

yA Bank kredittkort
Ya Bank sin logo finnes på Ya Bank Kredittkort og andre produkter fra Ya Bank

Reise- og avbestillingsforsikring Fordelsprogram Ikke gebyr på kontantuttak

Maks kreditt 100 000 kr
Betalingsutsettelse Opptil 50 dager
Aldersgrense 20 - 100 år
Krav til inntekt 200 000 kr
Årsgebyr 0 kr
Nomiell rente 20,80%
Søk her
Privacy Policy